Powered By Blogger

duminică, 5 februarie 2012

fertilitate la barbati


Fertilitate la bărbaţi

Sperma slabă

Sedum, volbură, piper, untură de ţap şi de porc


“un bărbat care are sămânţa subţire şi nu poate să facă copii să ia muguri de alune şi o treime de „Mauerpfeffer” so un sfert de volbură ( Rochiţa rândunici -  Convolvulus arvensis  /  Winde)  şi ceva piper. Sa fiarbă ăstea cu ficatul unui ţap tăiat proaspăt şi cu ceva grăsime a unui porc tăiat proaspăt. Şi după ce a înlăturat ierburile să mănânce carnea şi împreună cu ea şi pâine înmuiată în apa în care a fiert carnea  şi să facă asta des şi daca Dumnezeu nu e împotrivă el va face copii”.

Tapul si porcul conţin mulţi hormoni care stimulează secreţia de hormoni din corp. “Mauerpfeffer sunt plante din familia de “Sedum”:  Sedum acre (iarba de şoaldină) , sedum album, Sedum alpestre. Aici probabil că este vorba de ” Sedum acre”, fiindcă este iute. Este o plantă scundă, frecventă în fâneţe. Are frunze cilindrice, grase, dispuse altern. Florile sunt relativ mici, actinomorfe şi au petalele galbene.


Hauswurz ( Sempervivum tectorum) - Urechelniţă


“Când unui bărbat i s-a uscat sămânţa asa încât îi lipsesc aţele din ea fără ca el să fie în vârştă de moşneag să pună o rădâcină de urechelniţă în lapte de capră până ea a fost îmbibată toată de lapte. După aceea să fiarbă laptele acesta şi să adauge şi ouă ca sa aibă gust supa. Să bea supa asta timp de trei pânä la cinci zile. Sămânţa lui va prinde din nou putere de zămislirte şi el va avea urmaşi înfloritori”.

Tumoare la testicole, testicole necoborâte,
boli la testicule, dureri în organele genitale

Alifie de fenicul cu schinduf


« datorită sucurilor rele sau la prea mult contact sexual se nasc în organele genitale (ale barbatului) ulcere şi umflături astfel încât (organele genitale) ele se umflă şi pot primi daune. .. . atunci ia (planta sau praf de seminţe de) fenicul şi de trei ori mai mult schinduf (Bockshornklee) şi ceva unt de vacă şi să se facă o alifie cu care să se ungă. …În plus să ia ce rămâne după ce s-a facut berea (restul de plante) să o umezească cu apă caldă şi aşa caldă să o pună ca compresă »

Reţeta: 15 g de seminţe de fenicul, 45 g de praf de schinduf, 250g de unt

Se pune untul într-un vas care se încălzeşte la rândul lui în apă şi astfel se încălzeşte untul indirect. Se topeşte untul şi se adaugă praful care se amestecă bine cu untul. Alifia se pune într-o cutie curată care se poate închide bine şi se păstrează la rece şi uscat (frigider).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu