Powered By Blogger

duminică, 5 februarie 2012

boli de rinichi



Insuficienţa renală se caracterizează prin culoare galbena (ca de paie) la faţă, odeme (adunare de apă) în picioare, urină alba la culoare şi fara miross, proteine sau sânge in urină, tulburări de vedere,  insuficienţa cardiacă, hipertensiune. Cauza : infecţie cronica a rinichilor, circulaţie slabă a sângelui.


Bolile de rinichi creează printre altele tensiunea instabilă, prea mare sau prea mică. Acest lucru încă nu a fost remarcat de doctori în ciuda milioanelor de pacienti. Doctorii prescriu in cazul tensiunii medicamente care dilueaza săngele sau faca inima sa bată mult mai încet (betablocheri) Acest lucru ar însemna pentru un grădinar când furtunul care alimenteaza apa gradina este înfundat el inchide robinetul în loc sa desfunde furtunul. In urma slăbirii inimii se adună şi mai multa apă in corp, adunare combătuta de doctori cu alte pastile care fac apa să iasa din ţesuturi. Este de prisos de a spune ce daune fac acest « tratamanent » corpului.
Betablocherii distrug inima dupa cum s-a dovedit prin studii diferite şi cauzează boli grave de inimă. Medicina convenţională nu oferă nici o singura soluţie pt. vindecarea hipertensiunii şi a bolilor de rinichi, în aceste cazuri sunt combătute numai simptomele.

Tratarea bolilor de rinichi  cu remediile descrise de Hildegard


La tratamentul bolilor de rinichi s-au dovedit eficiente urmatoarele remedii după cum scrie Dr. Strehlow şi Dr. Hertzka:

-          Supă de griş de grâun speltă
-          Lăsare de sânge din vine după metoda descrisă de Hildegard
-          blana de bursuc (pusă la rinichi pe timp mai îndelungat)
-          dieta alimentară strictă a la Hildegard cu grâu spelta şi eliminarea alimentelor dăunatoare
-          crema de Rauet (Rautensalbe) masata la rnichi la foc de soba

Curea din blană de bursuc (Dachs)


“Fa din blana de bursuc o curea şi încinge-te cu ea pe pielea goala, căci blana burscucului are o putere mare şi toate bolile care te bat vor disparea… şi cât timp porţi o asemenea curea boala nu te va atinge. Fă şi ciorapi şi pantofi din blana de bursuc şi te vei însănătoşi la picioare “

Multi pacienti a Dr. Strelow s-au vindecat cu ajutorul la ciorapi, pantofi sau curea din blana de bursuc.
Ele se pot procura în Germania de la :

Schumacherei Pollack  
Rosenweg 3 
78135 Radlof-Riggeringen
sau aici la Stadtmuelhe-Geisingen :(Dachsfell-Artikel)

Coaja de ou de sţruţ african


Hildegard :“cine are apa în ţesuturisă faca praf coaja de ou de sţruţ din care au ieşit puii, să o pună în apă şi să bea apa asta înainte şi după masă şi va fi vindecat“.
Dr. Strehlow : « Se ia un vârf de cuţit într-o lingură de apă. La început se ia numai după masă, mai târziu se ia şi înainte de masă. După masă se ia mai mult. Retenţia de apă trebuie sa fie una naturală şi nu una cauzată de medicamente…  Tratamentul dureaza 6 luni”.

Salbă moale, voniceriu 


Euonymus europaea (salbă moale, voniceriu) – Pfaffenhuetchen

“Cine are odeme apă în ţesuturi să ia scoarţa de voniceriu şi să ardă lemnul dinăuntru (adica cea dinafară să fie aruncată) ca cenuşă, fără să folosească un altfel de lemn. Cenuşa asta să se pună întrun săculeţ de pânză legat bine şi să se pună într-un vin bun şi anume numai de dimineaţă până la prânz. Să se bea vinul acesta des şi boala va dispare.  Se beau zilnic 2-3 păhărele de ţuică din acest vin. Efectul este foarte bun.

Păun cu isop

 “Cine suferă de adunare de apa în corp, să fiarbă un păun mascul cu isop în apa de fântână, însă nu cu apă curgatoare şi să-i mănânce carnea“.„în apa de fântână să fie gătit păunul, căci această apa este mai uscată şi înlătură boala mai bine decât o apă de izvor. Apa de izvor ar întării boala mai degrabă, din cauza cantitaţii mari de umezeală”.

Ceai din boabe de ienupăr uscate la soare


Retenţia de apă (care nu e cauzată de medicamente) poate fi vindecate cu un remediu heliopatic dupa Jakob Lorber şi anume cu ceai din boabe de ienupar uscate la soare pe o pânza albastră. Infecţiile de la rinichi se pota trata cel mai eficient cu praf de lapte de capra cu camfor PLC (remediu heliopatic). Vezi remediile heliopatice.

Reţeta dată de Iisus lui Lorber: “Astfel de fructe (de ienupăr) se pot pune într-o ceaşcă cu apă de izvor şi fierte la un foc moderat. Băut, acest ceai îl va vindeca chiar şi pe cineva care este bolnav de coleră. Fierte în vin boabele de ienupăr însorite vindecă şi ciuma, dacă aceasta molimă nu a ajuns în stadiul final. Astfel de ceai din ienupar vindecă şi odemele (adunare de apă în ţesuturi) ca nici un altfel de leac, însă în acest caz este mai bun făcut cu apă decât cu vin (adică ceai)”

Mod de preparare:

Iisus :“Adunaţi fructele proaspete de ienupar atunci când acestea încep să devină albastre şi îndepartaţi acele de pe ele. Luaţi o pânza albastră pe care o întindeţi cel mai bine pe o masă de lemn veche la soare, într-un loc uscat.  Pe aceasta pânză împrăştiaţi fructele de ienupar aşa încât să nu se acopere una pe alta. Dacă soarele nu mai este aşa de puternic (ca e toamnă) atunci se poate întări puterea lui prin punerea unui paravan alb lânga masă, ceea ce se poate realiza cu ajutorul la o pânză alba de in. Seara se prinde pânza de in albastră de cele patru colţuri şi se pune împreuna cu fructele într-un borcan mare de sticla (mare, de murături) în care au loc toate. Borcanul se astupă cât se poate de bine în timpul nopţii (ca să nu între aer deloc). Ienuparul se expune la soare până ce s-a făcut ca piperul, cu pielea rânceda (adunată). După asta fructele pot fi pastrate în acelaşi borcan, dar fără pânza de in şi care trebuie să fie închis bine de tot (ca să nu între aer) şi păastrat la un loc uscat (şi rece). Aceste fructe se pot pastra aşa ani întregi. Când bate vreo molimă să se mănânce dimineaţa 3-7 de astfel de fructe şi să se ia una care se face praf şi cu care se afumă camera şi hainele cu care se iese afară – şi oricât de rea ar fi molima aceasta, ea nu îl va atinge de loc pe acela care foloseşte acest leac după îndrumarile date, cu credinta şi încredere în Mine, atunci când el ţine dieta (nu este voie absolut deloc cafea, cola, fasole, linte, verdeţuri şi ierburi verzi, acrituri şi iuţeli timp de 6 săptămâni) şi nu se dă la Venus (adică nu are contact sexual, care slăbeste organsmul) şi nu fac excese alimentare.“

Piatră la vezică, lăsat de urină greoi

Lapte cu piatră de chilimbir



“Cine nu poate să urineze să puna o piatră de chilimbir (Bernstein) o zi întreaga în lapte (proaspăt) de oaie sau de vacă dar nu de capra. A două zi să se scoată piatra din el şi laptele să se dea în fiert. Laptele acesta să se bea cald 5 zile la rând. El înlesneşte lăsatul de urină“.

Piatră la vezică, piatră la rinichi, etc.

Vin de brusture


Brusture / Klettenblätter (Articum Lappa)

“Frunzele de brusture sunt periculoase de mâncat şi nu sunt bune la nimic cu excepţia când o piatră creşte în om. De aceea să se fiarbă frunze de brusture în cel mai bun vin, să se strecoare printr-o pânză şi să se bea la început după masă şi mai târziu şi înainte de masă. Din cauza  efectului puternic al acestui vin piatra se va sparge”.  Vinul acesta se bea cald.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu